Integritetspolicy (GDPR)

Såhär hanterar vi dina personuppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation), som är en ny EU-förordning. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL). För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.

 

Denna policy omfattar broddetorpslägren. Kontaktuppgifter för information eller klagomål är: niklas@nadigitalisering.se. Niklas Magnusson är kontaktperson i frågor som rör behandlingen av dina personuppgifter.

 

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med tillämplig lagstiftning och den lagliga grunden vilar främst på: att fullgöra vårt avtal, legitimt och berättigat intresse och/eller att dina personuppgifter behandlas inom det som kallas ”berättigad verksamhet”.

 

Om du interagerar med oss behandlar vi dina personuppgifter utifrån dessa grunder. Det kan ske på olika sätt, ex. när du anmäler dig till ett evenemang eller som volontär för ett större evenemang hos oss. Uppgifterna används enbart för det syftet som de tagits in för, att förse dig med relevant information, för uppföljning m.m. Vi kommer aldrig att använda dina personuppgifter i kommersiellt syfte. Vi lagrar inte heller personuppgifter längre tid än vi behöver eller måste av lagliga skäl. Antalet människor som har tillgång till uppgifter, som ex. anmälningslistor till läger etc. är begränsat och uppgifterna lämnas inte ut till någon annan organisation annat än till medarrangörer.

Du har även rätt att begära rättelse eller komplettering av de personuppgifter som vi behandlar om dig. Om du anser att vår behandling av dina personuppgifter är olaglig eller inte sker på ett korrekt sätt har du rätt att klaga och om de är felaktiga eller laglig grund saknas, begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

Personuppgifter vi samlar in vid anmälan till läger:

För- och efternamn, e-post, telefonnummer, födelsedag, bostadsort, specialkost (frivilligt).

Vi raderar all denna data efter att lägret är slut och all uppföljning är avslutad. (Senast 2 mån efter lägrets avslut).

Cookies

Vad är cookies?

Cookies är små textfiler som lagras i din webbläsare av sidor du besöker. De innehåller vanligtvis en hemsida och en identifierare. Cookies hjälper till att förbättra din upplevelse medan du navigerar på hemsidan, till exempel genom att komma ihåg varor du lagt i din varukorg.

 

Varför använder vi cookies?

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse genom att komma ihåg vissa uppgifter som du fyller i om du fyller i en blankett på sidan så att du inte behöver fylla i samma saker nästa gång du fyller i en blankett.

 

Kan jag inaktivera cookies?

Du kan förhindra att cookies placeras i dina webbläsarinställningar. Detta kan dock påverka funktionaliteten hos sidorna du besöker. Cookies på vår sida är inte nödvändiga, men kan förbättra din upplevelse.

 

Om du vill radera cookies i din webbläsare hänvisar vi till dessa guider. Välj din webbläsare i listan:

 

Internet Explorer 11

Microsoft Edge

Mozilla Firefox

Google Chrome

Safari 6/7

Köpvillkor

PRISER OCH BETALNING

Varje biljett anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Vi godkänner följande betalningsätt: Klarna checkout.

ÅTERBUD OCH INSTÄLLT LÄGER

Om du har köpt en biljett till lägret och inte kan komma, kan du lämna återbud och få tillbaka pengarna för biljetten om du lämnar återbud före 1 maj 2022. Efter det datumet kan vi inte återbetala biljetten.

Om lägret skulle bli inställt kommer självklart en full återbetalning att ske. Mer detaljer om det skulle bli aktuellt skickas ut per mail.

 
 
 
Cityscape_edited.png