top of page
 • Hur anmäler jag mig som hjälpledare?
  Du som är ungdom och är med på ungdomslägret kan, efter överenskommelse, få stanna som hjälpledare på barnlägret direkt efter. Om du är intresserad av det, behöver du först kontakta oss för att se om det finns plats och möjlighet. Kontakta oss via chatten eller på annat sätt. Vi svarar så fort vi kan. Om det finns möjlighet för dig att vara med som hjälpledare, kommer vi att anmäla dig. Du behöver inte betala något, men är välkommen att ge en frivillig gåva för att täcka omkostnader. Vi kommer att fråga dig om du vill betala något och i så fall skicka en betallänk till dig i chatten eller via e-post.
 • Kan jag anmäla flera personer samtidigt?
  Ja. Du kan lägga till flera biljetter på anmälningssidan. När du klickar dig vidare, behöver du fylla i information för alla personer du anmäler till lägret. Du kan inte anmäla personer till olika läger på samma gång.
 • Det står fel namn på min biljett.
  Om det står fel namn på biljetten, ber vi dig att skriva vilket namn som står på biljetten nu och det namn som är rätt. Då fixar vi det och skickar en uppdaterad biljett till dig. Se till att ange dina kontaktuppgifter så vi kan nå dig om du inte är kvar i chatten.
 • Varför finns det bara ett barnläger i år?
  I år har vi valt att förlänga ungdomslägret och lägret för mellanstadiet. Dessutom börjar barnlägret för låg- och mellanstadiet samtidigt. Lågstadiebarnen (X-Small) stannar bara på lägret två dagar (1 natt) och mellanstadiebarnen 4 dagar (3 nätter). Aktiviteterna är fortfarande anpassade efter åldersgrupperna. Anledningen till att vi testar detta upplägg i år är bland annat: Steget för lågstadiebarnen att komma med på läger blir mindre när det bara sover hemifrån en natt. Barnen får träffa varandra mellan åldersgrupperna. Mellanstadiebarnen och ungdomarna får längre läger. Vi har tidigare år fått indikationer på att det är för långt för lågstadiebarnen att sova borta flera nätter, och övriga åldersgrupper vill gärna ha längre läger. Vi tar gärna dina synpunkter på detta upplägg efter lägret.
 • Hur ser jag schemat för lägren?
  Du kan se schemat för lägren direkt på hemsidan. Schema för ungdomslägret Schema för barnlägret Tänk på att detta schema är preliminärt och mindre ändringar kan förekomma.
 • Jag har problem med betalningen
  Vi beklagar att du har problem med betalningen. Vi återkommer till dig inom kort med vidare instruktioner. Se till att fylla i dina kontaktuppgifter så vi kan nå dig.
 • Jag åker ihop med min ungdomsgrupp - hur anmäler jag mig då?
  Du anmäler dig precis som vanligt. I anmälan kan du välja "samåkning". Där anger du din ungdomsgrupp i listan.
bottom of page